Update

De siste ukene har jeg ikke funnet rom for å skrive et eneste ord. Ikke ett. Huset er fullt, jeg mister meg selv litt, men er inne i en god treningsrutine, og holder fast ved den. Og jeg tenker mye på hva jeg skal skrive og hvordan, på formuleringer, historier, sekvenser og rytmer.

Jeg må bare komme i gang, og jeg vet det.

Det er begynnelsen av mai, jeg har ryddet hagen og plantet stemorsblomster, samtidig som jeg fremdeles går med vinterjakke, lue og votter. Våren er lunefull, men vakker og vilter. Og vårsola varmer <3

I Albania går leiligheta fremover. Jeg styrer prosjektet så godt jeg kan herfra, og vi snakker om hvor merkelig det er at vi ikke selv gjør den fysiske jobben. Så håper jeg fargen på kjøkkenet blir riktig, og at flisleggeren er pinlig nøyaktig. Etter ukesvis med forhandlinger blir det både granitt og La Roche, og alle hjerter gleder seg. Happy wife, happy life ;-)

Gårdagen ble tilbragt på Fleinvær, ei øy langt til havs, sammen med omtrent hundre strikkeglade damer. Jeg, som ikke engang liker folk, befant meg midt i det glade kaos i timesvis, før jeg på senkvelden tok båten hjem. Og på kaien slo det meg at sommeren allerede er her, for klokka 23 var det fremdeles lyst. Ren magi.

Fleinvær inspirerte til fotografi, redesign, utradisjonelle kunstneriske uttrykk, musikk, utvikling og, åpenbart, rett og vrang og perle og patentstrikk. Du skulle vært der!

I kveld blir det vegetarburgere. Yum. Men først skal dagens treningsøkt gjennomføres. Ønsker deg en ekstra fin lørdag. Finn på noe spennende eller morsomt! Og du, her kan du lese helgas gladnyhet. Klem <3

Finally an update. Haven’t found much room to write lately, feels like I’m losing myself in the chaos of our full house. Going to the gym almost every day, thinking about what to write and how. Vacation home almost done, hopefully exactly how I’ve imagined. Spent last night at an island and went home packed with inspiration for photography, music, redesign, art og knitting. Saturday and veggie burgers on the menu. Have a good one!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s