Årets liste

I år som i fjor har jeg bestemt meg for mer eller mindre å ha shoppestopp. Det finnes flere grunner til det, men i all hovedsak tenker jeg det er viktig å gå foran med et godt eksempel og viktig å tenke klima. Visste du for eksempel at klesindustrien er en skikkelig versting? At å produsere én eneste t skjorte krever 1400 liter vann? Og når hver nordmann kjøper 15 kilo klær årlig for deretter å kaste mellom 8 og 10 er det noe som ikke stemmer.

Derfor har jeg, i år som i fjor, skrevet en liste. Listen er ment å dekke det jeg mangler og det jeg trenger å fornye, og merkelig nok er den veldig lik listen fra i fjor, bare kortere! Here goes;

★ Den perfekte sorte t-skjorte med smalt snitt som passer til alt

★ Et par nøytrale flate sandaler, gjerne disse fra Valentino <3

★ En hvit Ulla Johnson

★ Denimshorts

★ Sorte sneakers fra Vagabond. I år har jeg sett et par jeg elsker!

★ Et langt sommerskjørt <3

Ellers har jeg selvfølgelig kjoler som forhandlingspunkt, men de er dyre så det blir neppe mer enn én i år uansett. Utover det er undertøy og sokker alltid lov. Og de sorte ankelbootsene jeg ikke satte på lista i fjor kjøpte jeg likevel i San Francisco så derfor trenger de ikke stå oppført i år heller ;-)

Har du en liste? Hvis ikke håper jeg du blir inspirert! Det er vanskelig å ikke la seg friste, og veldig lett å tro at vi trenger mer enn det vi gjør. Noe industrien hele tiden spiller på. Men du bestemmer jo selv hva du vil tenke og hvor stort avtrykk du vil sette.

I stedet for å shoppe skal jeg bruke det jeg måtte få til overs på opplevelser, sparing og investeringer. Jeg kan jo uansett bare gå med én outfit av gangen og da kan det like gjerne være favoritter hver gang ;-)

Ulla Johnson Sheila Dress <3

Lag deg en fin torsdag, fine du! Spis noe godt, gjør noe hyggelig og nyt livet <3

My list for 2019, the only clothes and shoes I have given myself permission to buy. It’s similar to last year’s list but even shorter, which I really like! Hopefully I will stick to it :-)

2 thoughts on “Årets liste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s