Lavender Valley

Lavender Valley

Hei fine dere og hjertelig takk for den massive responsen på det forrige innlegget mitt! <3 Jeg er nesten målløs, og setter ubeskrivelig stor pris på alle tilbakemeldingene. Engasjementet tyder på at flere kjenner seg igjen, og at vi er mange som bryr oss om og tar vare på hverandre. Helt nydelig! <3

Her er vi altså på andre siden av verden. Er det ikke rart at vi i ene øyeblikket er et sted og det neste et helt annet, tusenvis av mil unna? Og det merkeligste er at det ikke kjennes slik. Vi kjennes like nære, som om vi er rett rundt hjørnet eller bare en snartur på butikken. Verden er så liten. Og mulighetene uendelige.

Vi har det veldig fint, som sagt er det et stort program, men i går prioriterte vi en roadtrip til Lavender Valley og Trillium Lake. Helt fantastiske landskap og så verdt det!

Lavender Valley
“Lavender Valley” ©️ Kristine Gjelle Hugaas

Ren rekreasjon med duftende lavendel, varm høstsol og nytt kamera ;-)

Lavender Valley
“Lavender Valley II” ©️ Kristine Gjelle Hugaas

I kveld er det rehearsal dinner, der brudgommens familie inviterer til middag, etterfulgt av henna night, en gammel tyrkisk tradisjon. Spennende!

Riktig god helg til dere. Jeg håper høstdagene er fine og at du tar vare på deg selv og bruker litt tid på det som gir deg energi. Det er så viktig. Kjenn etter og les en bok, krøll håret, rydd kjøkkenskapene, gå deg en tur, se en film, drikk kaffe med en god venn eller nyt ditt eget selskap i fred og ro <3

 

Took a trip to Lavender Valley yesterday, and it was so beautiful! Totally worth it! Tonight we’re going to the rehearsal dinner and then henna night. It’s gonna be so much fun. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s